Hyvät, pahat, näkymättömät. Miten selvitä elämässä mikrobien kanssa?

Pentti Huovinen ja WSOY 2003

Haiseeko tiskirättisi? Syötkö paljon antibiootteja? Oletko kiinnostunut mikrobeista? Annatko kärpästen tallustella ruoassasi?

Jos vastasit yhteenkin kohtaan "kyllä", kiiruhda hakemaan tämä kirja kirjastosta. Pelkkä haiseva tiskirätti on tarpeeksi painava syy! Kirja auttaa pääsemään siitä haisevasta kapistuksesta eroon!

Kansanterveyslaitoksen tutkimusprofessori Pentti Huovinen esittelee kirjassaan hauskasti ja ymmärrettävästi näkökulmia ihmisen ja mikrobien yhteiseloon. Meillä riittää loputtomasti opittavaa bakteereista ja viruksista, sekä niiden vaikutuksista ihmiseen.

Muutamia erityisen mielenkiintoisia kirjassa käsiteltyjä asioita heitän jonoon: bioterrorismi, sairaalainfektiot, lavantauti- Mary ja kokin harakiri.

Sanani eivät riitä ylistämään kirjaa! Se ei ole oppikirjamaisesti kirjoitettu, vaan uskomattoman hauskasti ja mielenkiintoisesti. Kirjaa lukiessa kiinnostuu yhä enemmän mikrobeista ja oppii tuntematta opiskelun tuskaa! Kirja saa nauramaan, mutta sieltä löytyy myös vakavaksi vetäviä asioita.

Kirja sopii kaikille! Olisi jopa suotavaa, että kaikki lukisivat sen. Osta kaikille tutuillesi tämä kirja joululahjaksi?

Erityisesti kaikki antibiootteja popsivat ihmiset, LUKEKAA TÄMÄ KIRJA!

SAM_1242-normal.jpg